de sista semesterdagarna

Vi kom hem från Åmål i lördags eftermiddag. Vi hade lätt kunnat stanna en vecka till utan problem, tror katterna håller med mig. Jag har semester även denna vecka och börjar jobba redan på fredag natt. Men det känns rätt ok ändå, vi har/har haft en fantastisk semester och gjort en massa mysiga saker tillsammans plus att jag har 2 veckor kvar att ta ut till hösten och vintern. Känns skönt att man sparade lite för nu har man något nytt att se fram emot istället. Och det behöver man.

Denna vecka ser ut som dom andra kan man säga. Löpträningen fortsätter som vanligt, vi är ute på små utflykter och tar vara på varje dag innan det är dags för jobb och slit igen. På torsdag ska vi cykla ut till Skåre, dags för dagen vi väntat på. Ett nytt steg i en ny riktning. Men än så länge är det bara tisdag och nu är det dags att sätta fart, vi tänkte åka ut på en cykeltur. Vi får väl se vart vi hamnar någonstans.

Ska nog kika på den där resan för januari också :)


Ute med båten i Åmål
Johan fick napp! Gädda på 2,8 kg - inte illa för 5 minuters fiske ;)


Kommentarer
Sandra

"dags för dagen vi väntat på. Ett nytt steg i en ny riktning." Ska ni kolla på hus? =)

2009-08-04 @ 10:46:01
URL: http://sandrutts.blogg.se/
Spessartin

Nä, jag ger inte mycket för sjukvårdsrådgivningen, inte i Göteborg i alla fall. Nu när vi bor i Halland tycker jag att vården generellt håller en betydligt högre kvalitet, vilket är väldigt bra.

2009-08-04 @ 10:49:10
URL: http://spessartin.blogg.se/
Spessartin

Spännande med nya steg i livet - man behöver det, att komma någonstans, ibland är man nöjd där man är, men ibland så behöver man någonting. Håller tummarna för att ni blir nöjda och det blir bra, vad det nu än är ni funderar på =)

2009-08-04 @ 14:18:01
URL: http://spessartin.blogg.se/
Sara

Åh en gädda, vad kul! Ja guud vad tiden går fort. Tyvärr får jag börja springviacka igen med start nästa vecka. Hoppas något annat dyker upp när hösten kommer igång. Bara att invänta att de fast anställda blir sjuka hehe ;) Njut av de sista semesterdagarna. Hoppas du delar med dig av det spännande ni ska göra på tors framöver. kram

2009-08-04 @ 14:52:07
URL: http://blogg.petersara.se
Sara

Är de dags för giftemål eller graviditet??? måste ju fråga iaf:)

Usch de regnar här i massa, inte kommit ut o tältat än, får se om regnet ger sig snart..

kraam

2009-08-04 @ 15:59:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mat & Muffins

Bloggen om bakverk & träningsvärk

RSS 2.0