pimp my kitchen

I söndags var vi en stund på stan, passade då på att kila in på Lagerhouse och införskaffade lite nya saker. Ett enkelt tips för att göra både matlagningen och bakningen roligare är just att handla lite fina och färgglada detaljer. På något sätt är det roligare att vispa smeten i en rosa skål än i en vit.

Själv köpte jag nya muffinsformar, handdukar, grytlappar, servetter, äggklocka och en söt disktrasa. Det gav en lagom och härlig färgklick till köket, och jag rekommenderar verkligen just Lagerhouse för dessa ändamål. Dom har en uppsjö av söta saker i olika färger och former och till mycket bra priser dessutom. Tänk att så lite kan göra så mycket!





Kommentarer
Spessartin

Jo, jag tror han var grymt nöjd med bytet, den var ju rolig för den ringlade sig och levde runt rätt bra så jag förstår ju att han tyckte det var jättebra.

Han är ju verkligen en extrem jägare vår lille Yrjö, vilket är ganska roligt, det verkar vara väldigt individuellt mellan katterna hur de är och vilka som gillar att jaga och inte.



Blev inte så mycket sömn i natt. Somnade vid elvatiden, vaknade ett var på toa, somnade, vaknade fyra av att Yrjö kom in och levde runt och sen dess har jag inte sovit. Jobbigt. Jobbigt speciellt som det blir en lång lång jobbdag för mig idag. Men jag skall sova på tåget till Stockholm om några timmar tänkte jag, det blir dessutom sömn på arbetstid =)



Skönt med det svalare vädret, då funkar jag mer normalt vilket jag är väldigt glad över. Den här värmen som var i helgen var verkligen tung...

2009-06-03 @ 06:49:29
URL: http://spessartin.blogg.se/
Ann-Sofie

Finfint. Önskar också att jag hittade lite inspiration till mitt hyresrättskök, vitt och tråkigt är det. :/

2009-06-03 @ 11:12:52
URL: http://mrsinetrgender.blogg.se/
Sandra

Ååh, rosa :) Skulle aldrig få ta in rosa. Haha. Men det gör mig inte sådär jätte mycket, men det blir ju verkligen sött! Tänk den dagen man får en dotter.. Mohaha! Då kan han minsann inte säga nej. ;)

2009-06-03 @ 11:38:31
URL: http://sandrutts.blogg.se/
fia

Lagerhaus Har massa roliga saker. Fina & bra! Handlar oxå en hel del där :)

Perfekt present butik :)

2009-06-03 @ 15:11:12
URL: http://ramen.blogg.se/
Miss Agda

Vilka underbart söta prylar och grattis till nya fina bloggen!!!!

2009-06-03 @ 15:18:58
URL: http://www.missagda.blogspot.com
Sandra

Nä, regler har vi inte, absolut inte. Då hade jag inte fått välja tapet till fondväggen i vardagsrummet, haha. Men, rosa är väl lite väl i hans ögon kan jag tänka mig. :)

2009-06-03 @ 22:03:23
URL: http://sandrutts.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mat & Muffins

Bloggen om bakverk & träningsvärk

RSS 2.0