terränglöpning

Idag sprang vi alltså terrängstigen uppe vid Tyrstugan. Det är egentligen en liten vandringsled på 3,3 km och beskrivs som ganska krävande. Men vi sprang den idag och jävlar vad roligt det var! Men det var nog också dom jobbigaste 3,3 km jag sprungit i mitt liv.

Upp och ner, blött överallt, lera, ner för stenar, över broar, upp för backar, upp för helvetets värsta brantaste backe, över plankor, stockar, rötter och fötterna som fastnade i den sumpiga våtmarken och leran. Det var svårt i början eftersom man måste vara så koncentrerad på vart man sätter sina fötter för att inte ramla, men det gick lättare ju längre man sprang. Man märkte verkligen att man använde hela kroppen på ett helt annat sätt än när man springer som vanligt i ett vanligt motionsspår. Kan lova er att det var en riktigt flåsig tur!

När vi sprungit klart den vändan och stod och stretchade, så bestämde vi oss för att springa 2,5 km i motionsspåret också. Vi tog sats och började med att spurta hela vägen upp för första backen och efter det och löpningen innan i skogen, så var mina ben helt döda! Men vi fortsatte i lugnt tempo och sprang klart den rundan också. Vilket springpass! Tänk att man kan bli så glad av att springa bland massa lera och vara blöt överallt :-)


Här sprang vi idag, rätt ut i skogen bara ;)Kommentarer
Ann-Sofie

Mjasså, ni håller på med sådant? You kids today. ;D hehe. Men som sagt, det är bara rykten som florerar. =)Jag blev erbjuden jobb som kontaktperson. Jättekass lön är det också för den delen :P Man får en viss summa (några tusen) sen ska man finnas tillgänglig mer ellerm indre hela tiden för den personen man är kontaktperson för, så som jag fattade på chefen iaf.

2009-10-26 @ 18:43:49
URL: http://mrsintergender.blogg.se/
Anonym

Ojoj hurtbullar i farten! Men ska man springa ska det vara ute i naturen och inget tråkigt löpband :D

2009-10-26 @ 19:16:04
URL: http://veronikascrib.blogg.se/
Anki

Vad roligt! Låter lite som passet jag hade för ett par veckor sedan. Är ju sådan grym känsla. Sedan känner man ju inte att det är lika jobbigt som det är eftersom man koncentrerar sig på var man skall sätta fötterna heller. Finns liksom inte så mycket tid över till att tänka att man är trött på..:)

sara

Inte dåligt det! Bra jobbat! kram

2009-10-26 @ 21:02:27
URL: http://blogg.petersara.se
Anna

Härligt! jag tror de är riktgit bra träning att springai terräng när de är upp och ner hela tiden.

2009-10-27 @ 08:18:41
URL: http://smultronet1.blogg.se/
Natasha

Vad härligt! Jag har också joggat idag.:) Ha en fin tisdag!

2009-10-27 @ 11:05:57
URL: http://www.natashasblogg.se/
Anonym

Absolut håller verkligen med dig :)

2009-10-27 @ 11:18:08
URL: http://veronikascrib.blogg.se/
Mia

Ser ut som en mysig plats att springa på! :)

2009-10-28 @ 15:41:29
URL: http://www.thelifeofmia.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mat & Muffins

Bloggen om bakverk & träningsvärk

RSS 2.0