dags att jobba helgenNu ska dessa två jobba hela helgen tillsammans. Men förutom jobb så ska vi allt hinna med lite cykling och några löpturer också. Sprang nätta 5,5 km igår och snart ska vi ut på en tur till. Solen skiner, himlen är blå men luften är kall. Precis sådant väder som jag tycker som mest om, frisk och klar luft.

Trevlig helg!


Kommentarer
Spessartin

Visst är det härligt när man börjar känna hösten i luften.Vår runda i morse var snabb och skön, sprang på personbästa-kilometertid och det är jag grymt nöjd med! Nu skall jag pressa den. Inte nästa gång, för då skall vi springa min nya runda på 8,7 km, då är det nog läge att ta det lite lugnare, men sedan....Yoga 2-intro på söndag, det blir spännande och väldigt roligt, det har verkligen kännts som om det varit läge att komma ett steg vidare med yogan, så detta blir perfekt!2009-08-14 @ 13:04:44
URL: http://spessartin.blogg.se/
Anki

Vad härligt! Hoppas att ni får en fin löptur!

Sara

Hey=) Jo visst är de skönt med höst, så frisk luft och härliga höstfärger, ja e en riktig höstgalning, ja älskar när hösten kommer=) Då de börjar bli kallt och man kan tända värmeljusen:)Ska strax på ett gympapass nu, har varit seg att ta mig te gymmet när skogen är så nära;)

2009-08-14 @ 15:49:35
URL: http://sweettoth.blogg.se/
Marieh

Nja frisör kommer jag aldrig byta så länge jag bor i Karlstad. Och jag använder väldigt bra produkter, Redken, Kerastase och Lóreal Professionals. Jag har ett väldigt torrt hår naturligt då det är väldigt lockigt så tyvärr blir det skadat av i princip allt jag gör med det. Trist eftersom jag gillar att styla det och hålla på men de blir torrt som typ hö då. =(

2009-08-14 @ 16:38:28
URL: http://marieh.blogg.se/
Natasha

Härligt! Har själv varit och joggat idag. Skönt med en joggingrunda på morgonen.

2009-08-14 @ 18:37:41
URL: http://www.natashasblogg.se/
Marieh

Så är det säkert, det beror väl helt enkelt på vilken hårkvalité man har.

2009-08-14 @ 18:46:41
URL: http://marieh.blogg.se/
Anki

Härligt med 7.5 imorgon. Låter ju riktigt bra..:) Blev faktiskt 8.4 för mig idag också. Var längre än vi trodde när vi väl mätte upp det.. Alltid kul när sådant händer, i alla fall åt det hållet. Inte lika kul när man upptäcker att det var kortare än man trodde..:)

2009-08-14 @ 19:44:12
URL: http://metrobloggen.se/anki85
Spessartin

Jag gillar också att nöta, uthållighet är mitt starka kort, men att vara snabb, det är jag dålig på, därför så vill jag träna upp det. Du lär klara milen nu om du springer 7,5, inga problem alls. Mitt mål är att åter springa milen under timmen, jag har till nyårsafton på mig att träna, då är det Sylvesterloppet och då skall jag under timmen. En mil klarar man att springa så gott som otränad, så som jag gjort de två senaste nyårsaftnarna, men då blir det ju över timmen, typ tre minuter eller nåt, och det är jag inte riktigt nöjd med...

2009-08-14 @ 20:21:12
URL: http://spessartin.blogg.se/
Spessartin

Har lite planer inför höstens träning och jobb, skall ta ett snack med chefen och berätta att jag måste försöka ta det lugnare, för han vet att jag måste det också, men jag måste också bli påmind om det. Sedan ligger ju all skit från för ett år sedan fortfarande och stjäl en massa energi från mig. Jag glömmer det ibland, men måste tänka att jag faktiskt fortfarande är under rehabilitering och att det kommer ta säkert ett år till innan jag är med i matchen, därför så är det inte så bra att jag ställer krav på mig, för innan de själsliga såren har läkt så är det tungt ibland, riktigt riktigt tungt. Lätt att glömma av i all iver dock tyvärr :SNä, springa i blåst är verkligen en pina, men jag försöker tänka, om jag ändå utsätter mig för det, att det är grymt bra träning med motvind. Men det hjälper inte så ofta ;)Oliver är verkligen jättegott, men det är något jag lärt mig tycka om, för bara några år sedan åt jag det inte alls, nu är jag helt galen i oliver. De där vanliga gröna och svarta typ EuroShopper som man köer är inte nåt vidare, utan det får gärna vara queen-oliver eller kalamata-oliver. Hua så gott!

2009-08-14 @ 20:30:26
URL: http://spessartin.blogg.se/
fia

Jag har alltid tyckt det vart intressant med Medium & liknande...

Å ja måste tro på de efetrsom farmor var synsk & spådamen berätta saker om farmor, vilka hon omöjligt kunnat veta.. Så ja tror lätt på detta! Allt ska man ju kanske inte tro på.. men mycket stämde mer än bra..

Kursen är ju inte bindande heller.. så ja tänkte gå modul 1 å känna efter... ja e mest rädd för vad ja ska upptäcka.. men de känns som att detta är ngt ja ska göra!

2009-08-15 @ 08:53:30
URL: http://ramen.blogg.se/
Lisa

ja uscha nu börjar verkligen hösten komma.. man ser att solen lyser och tror att det ska vara så varmt ute men så är det isande höstvindar :( tråkigt nog.. hoppas att ni får en bra jobbhelg, jag har oxå jobbhelg men ja.. det är ju bra med pengar :)

kramar.

2009-08-15 @ 09:13:13
URL: http://fliza83.blogg.se/
Jenny/F/oto

Hoppas ni får det grymt på jobbet! Måste ju vara lite lättare att ta sig iväg, när ni jobbar båda två. :)Mysig bild förresten!Kram!

2009-08-15 @ 22:00:28
URL: http://jennyfoto.blogg.se/
Lisa

Ja men skönt om man kan jobba tillsammans iaf, då spelar de väl inte sån stor roll kanske :)Hoppas att ni får en underbar dag! Här regnar det så det gör inget att man ska jobba :)

kramar.

2009-08-16 @ 10:07:51
URL: http://fliza83.blogg.se/
Anki

Med mycket jobb och lite sömn så är det ju nästan bättre att vila faktiskt. Är man för trött så brukar träningen inte alls gå bra ändå.. Hoppas det blir en bättre vecka nu i alla fall..:)

2009-08-17 @ 09:13:45
URL: http://metrobloggen.se/anki85
Anki

Har tyvärr ingen resa inplanerad. Tänkte vänta med det till jag vet hur det blir med jobb och så men sedan hoppa jag att det blir en resa..:)Hösten är som sagt härlig på sitt vis fast jag hade ändå gärna haft lite mer sommar. Känns som den bara har regnat bort..:(Härligt med 7.5'an. Hoppas det går bra! Själv får jag nöja mig med gymet idag för benet krånglar sedan igår. Inte helt fel med gymet heller i och för sig..:)Ha en bra dag du med!

2009-08-17 @ 13:19:43
URL: http://metrobloggen.se/anki85


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mat & Muffins

Bloggen om bakverk & träningsvärk

RSS 2.0