semestrar i åmål

Vi har haft en fantastisk start på våran semestervecka i Åmål. Katterna lever livet och är ute mest hela dagarna och äter gräs och klättrar i träd. Vi kom hit i fredags och eftersom vädret inte varit så bra så har det blivit mycket läsning på altanen, mysigt det också. Goda middagar varje dag och självklart kaffe på Marinan i hamnen.

Idag började vi dagen med en springtur i skogen på 6,5 km. Härlig start på dagen mina vänner! På tisdag siktar vi in oss på 7,5 km rundan, det är underbara löparspår här. Sedan  blev det morgonkaffe i hamnen och lite senare på dagen åkte vi ut på Vänerna med båten. Jag älskar verkligen hamn/båtlivet. Det är så skönt.

Imorgon tar Johan och jag tåget till Göteborg över dagen. Bara en liten utflykt för att shoppa lite och äta god middag på någon mysig restaurang. Tåget går tillbaka redan samma kväll och under den tiden får svärföräldrarna ta hand om katterna. Sedan får vi se vad resten av vecken bjuder på, har en känsla av att den kommer gå i samma spår.

Nu är det dags för kvällsfika och film, ha det gött!


Kommentarer
Spessartin

Låter som om både ni och katterna har det hur gott som helst!Skönt att springa. Tyvärr har vi inga bra spår alls utan får springa på landsvägen och vända vid lämpligt ställe. Jag tycker egentligen inte alls om att behöva vända när jag springer, men det går verkligen inte att komma runt här om man inte springer väldans långt, och så tränade är vi ju inte riktigt ännu, men det kommer säkert =)Kul med en endagstur till Götet, tyvärr verkar det väl som om det skall bli kass väder :S

2009-07-26 @ 23:29:23
URL: http://spessartin.blogg.se/
Miss Agda

Härligt med lyckad semesterstart! Och visst är löpning bästa starten på dagen :-)

2009-07-27 @ 09:31:41
URL: http://www.missagda.blogspot.com
Natasha

Vad härligt ni verkar ha det!

2009-07-27 @ 10:36:24
URL: http://www.natashasblogg.se/
Ann-Sofie

Yes, han har en bror, Daniel. Fast det är lite komplicerat om man säger så. :P Jag står för den komplicerade biten. Haha

2009-07-27 @ 11:24:42
fia

vi har oxå sol nu :) .. oerhört nöjd eftersom ja e ledig 2 dgr!

2009-07-28 @ 16:16:27
URL: http://ramen.blogg.se/
Anna

De är verkligen en bra start på dagen att jogga!

2009-07-29 @ 11:33:35
URL: http://smultronet1.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mat & Muffins

Bloggen om bakverk & träningsvärk

RSS 2.0