förkylningen kom igen

Igår blev det inte alls Skutberget som vi hade tänkt från början, utan vi åkte ut till Göteborgsudden istället. Otroligt vackert litet smultronställe som ingen av oss hade varit på förut. Och det var skönt, bara komma ut i naturen och gå i lite skog och känna doften av vatten och vass. Mer än så behövs inte för att jag ska må bra.

Kvällen spenderades framför ännu ett avsnitt av 24, kycklingsallad och baguette. Enkelt och hur gott som helst. Vi handlade på vägen hem för hela veckan, skönt att slippa småhandla hela tiden plus att det är skönt att ha middagarna för veckan klar, så man slipper fundera över det varje kväll. Tummen upp för veckomatsedel alltså!

Tummen ner för förkylningen som tagit rejält omtag under natten. Vaknade 03.30 av frossa, halsont och värk i både huvud och axlar/nacke. Jag som hade så många härliga träningspass inplanerade denna veckan, har varken tid eller lust att vara sjuk! Men det är bara att härda ut och låta kroppen kurera sig. Frisk luft mår man däremot bara bra av och jag planerar många av dom under veckan istället.

Så nu efter 2 koppar thé och ett par satsumas så tänkte jag lägga mig på soffan nu framför en film, hoppas på att somna om för en stund. Klockan är ju bara 05.00 på morgonen och Johan kommer inte hem från jobbet förrens om 3 timmar.

Föressten så köpte vi Marabous nya smak "vinter" och halleluja vad god den var. Smakade verkligen juligt, precis som jag gillar. Mums!


Kommentarer
Sara

Usch krya på dig!!! sj har ja nyss gått upp, sagt hejdå till fredrik som är i norge o jobbar denna veckan=/

gott med choklad, får se till o testa vinterchokladen, ja älskade ju den med jordgubbar!!

2009-10-19 @ 05:52:11
Spessartin

Usch vad tråkigt med förkylningen när man känner att man har så mycket roligt framför sig! Man blir så ledsen. Hoppas att du kryar på dig snart, du får skämma bort din kropp så att den får styrka att läka ut det där otäcka viruset.



Lopp är skoj. Jag har ju sprunigt det tre gånger innan och det är en tradition att springa varje nyårsafton nu. Förra året och året där innan sprang jag så gott som otränad, och det gick på ett par minuter över timmen, men i år skall jag vara tränad och springa under timmen. Eftersom jag gjort det två gånger otränad, så vet jag ju att jag kan springa en mil utan att ha direkt någon sträcka i benen innan, men det är ju alltid roligare att ställa upp när man har tränat såklart!



Veckomatsedel är grymt. Vi gjorde en igår. handlade. Sedan kikade vi i ICAs kundtidning och fick uppslag på massor med middagar! Skoj, så nästa vecka kommer vi provköra en hel del olika rätter - det ser jag helt klart fram emot!

2009-10-19 @ 06:41:53
URL: http://spessartin.blogg.se/
Spessartin

Chefen förresten - saken är den att han inte förstår ågotning varför vi har börjat ana och tro att han har någon form av psykiska problem. Som vi har märkt innan förstår han sig inte på känslor eller stämningar och då är det ju ofta någonting so är lite galet. Han förstår tydligen ingenting av det här, vilket är mycket märkligt.



Halsduken är stickad i ett melerat garn i mörkt turkose, ljusare turkose, lila och brunt. Hur fint som helst! Foto kommer så fort jag får fixat det där med datorn...!

2009-10-19 @ 06:43:29
URL: http://spessartin.blogg.se/
Natasha

Vad tråkigt! Hoppas att det går över snart! Krya på dig!

2009-10-19 @ 10:36:33
URL: http://www.natashasblogg.se/
Mia

Ujdå, krya på dig! :)

2009-10-19 @ 11:33:50
URL: http://www.thelifeofmia.se/
Ann

Nej fy va trist med förkylning! Krya på dig nu. Satsumas och choklad i kombination med frisk luft låter som den bästa medicin i den här sjuksköterskans öron!



Så, kryapådig-kramar i massor!

2009-10-19 @ 12:33:43
URL: http://annsanns.blogg.se/
Anki

Vad trist att förkylningen slog ut ordentligt..:( Men te och frisk luft gör förhoppningsvis att du snart är pigg och kry igen..:)



Marabou vinter har jag också tänkt testa. Efter din recension måste jag ju göra det snart..

2009-10-19 @ 17:48:08
URL: http://metrobloggen.se/anki85
Anki

Planerat julklapparna har jag också börjat göra men inte köpt några än..



Julbord är ju verkligen underbart. Skulle kunna äta det året om om jag fick nästan.. Fast då blir det väl tyvärr inte lika gott kanske..



Kallt om vintrarna och massa snö är verkligen helt underbart. Som tur är har mina föräldrar stuga i fjällen så jag får i alla fall uppleva de vintrarna där åtminstone..:)



Träna med en vän var som sagt riktigt kul. Har tränar själv i gymmet så länge nu att det var helt underbart att få träna med någon...



Jag har börjat vänja mig vid mitt mörka hår nu också.. Problemet nu är att det börjar växa ut så att det snart måste färgas i botten igen... men men.. Det får jag kanske stå ut med om jag ska vara mörk.. Nackdelen med att vara mörkblond i vanliga fall. Bleker jag det så blir utväxten mörk och om jag färgar det mörkt ser utväxten ljus ut..:)



Jag ringde faktiskt aldrig till läkaren. Idag känner jag mig helt bra i vristen igen. Så känns dumt att komma till läkaren och säga att jag har "haft" ont. Det kan ju inte han göra så mycket åt. Så skall jag ge det några dagar till så får jag se hur det känns..

2009-10-19 @ 22:11:55
URL: http://metrobloggen.se/anki85
Anna

Vad tråkigt att vara förkyld, hjar också varit de under förra veckan så nu längtar jag efter att få träna.

2009-10-20 @ 07:12:17
URL: http://smultronet1.blogg.se/
Petra

Åh, har inte sett någon choklad som heter Vinter. Måste undersökas =)

2009-10-20 @ 07:46:21
URL: http://egokick.blogspot.com
Natasha

Eller hur? Man slutar inte förvånas.

2009-10-20 @ 14:26:47
URL: http://www.natashasblogg.se/
Ann-Sofie

Krya på dig nu. Du har väl itne gått och fått svinis? :/

Ska du ta vaccinationen förresten?

2009-10-20 @ 16:59:32
URL: http://mrsintergender.blogg.se/
Marielle

TRåkigt med förkylningen men det låter som om du haft en härlig heög ändå. Marabou Vinter hur smakar den?

2009-10-20 @ 19:30:28
URL: http://marielleekener.blogg.se/
Anki

Jag förstår att det spritter i benen på dig nu. Hoppas du blir frisk så att du kan springa snart igen..:)



Anki

Knäckebröd med leverpastej och saltgurka skulle jag kunna föräta mig på. Det är som sagt hur gott som helst..:)



Benet känns fortfarande bra så jag hoppas det fortsätter så..peppar peppar..

Anki

Det är väl lite så att vi alltid tror att gräset är grönare på andra sidan tyvärr. Just nu längtar jag i alla fall hur mycket som helst efter att få ett jobb..:)

2009-10-21 @ 12:32:57
URL: http://metrobloggen.se/anki85
Sara

Nej men fy för förkylning!! Hoppas du snart mår bra! Göteborgsudden är det det som ligger ute på Zakristal? Bästa som finns att gå lite i skogen o känna doften :) Tipsar verkligen om stigen längs Alsterån om ni inte gått där. Startar vid Alsters herrgårds parkering. Tar ungefär en kvart så är man ute vid Vänern. Mysigt! ps. tack för hälsning om jobb o bildkomplimangen ;) kramis

2009-10-21 @ 18:09:34
URL: http://blogg.petersara.se
veronika

Usch! Aldrig kul, krya på dej !

2009-10-21 @ 19:59:01
URL: http://veronikascrib.blogg.se/
Sandra

Men usch, trista förkylningar som härjar överallt. Krya på dig kramar till dig

2009-10-21 @ 20:32:03
URL: http://sandra-vardagen.blogspot.com
Anki

Filten är verkligen helt perfekt. Hur skön som helst! Jag fick inte reda på den förrän för ett par veckor sedan heller men nu har jag till och med sett tv-reklam för den..

Lisa

hej gumman.. drygt med förkylningen, men ni får ta och krya på er helt enkelt och ja, lite frisk luft skadar ju aldrig :) kram.

2009-10-22 @ 10:16:23
URL: http://fliza83.blogg.se/
Emily

ush känns som alla är sjuk eller påväg att bli just nu :S inge vidare alls! Skickar lite kramar!

2009-10-22 @ 10:23:32
URL: http://emslo.blogg.se/
AnnaMalin

Hej vännen!! Absolut, jag hjälper dig gärna med din hy! :-) Jag tror allt vi kan finns ngt som hjälper ;-)



Ååå söndag har jag fått storbokningar på - fr kl 13 - 19... :/ typsikt!! Nu är det extra mkt denna vecka, och hoppas in i rec så mkt jag kan då en av våra medarbetare är sjukskriven. Men vi får höras snart om ny dag - nästa vecka är det lugnare för mig (som det ser ut som nu) ;-) KRAAAM!!

2009-10-22 @ 12:39:02
URL: http://annamalinsvarld.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mat & Muffins

Bloggen om bakverk & träningsvärk

RSS 2.0