laddad till tusen

Det har varit en bra dag, lugn och stillsam. Myst inne med missarna i soffan precis hela dagen kurerat mig godsaker och Vitamin Wells. Tittat på 24 och läst bok. Johan är nu iväg och klättrar och kommer hem vid 20 tiden. Då blir det lättare middag i form av räkor, vitlöksbaguett och sallad. Plus att vi ska se på dom sista 3 avsnitten av 24, sen var den sista säsongen avklarad. Åh! Vad ska man nu göra utan Jack och Tony? Hoppas på ännu en säsong snarast!

I morgon ska jag äntligen komma ut i skogen och tom springa en kortare tur. Hade först planerat 5km men det verkar som att vi börjar med 2,5km. Det spelar ingen roll egentligen, bara jag får komma ut i skogen och springa lite och andas frisk luft.

I morgon kväll ska Johan iväg och övernatta på Hammarö sydspets i ett vindskydd med en vän, och då ska jag äntligen passa på att träffa frugan. Det är över 2 månader sedan vi sågs sist, är det inte skamligt så säg?! Så det ska bli trevligt med tjejkväll med mys i form av vin, ost, kex och otroligt mycket skvaller. Det är precis vad man behöver ibland.

Nu myser jag ner mig i soffan igen, hoppas ni haft och har en fin torsdagkväll!


Kommentarer
Anki

Vad härligt med en riktig tjejkväll. Få saker som slår det..:)

2009-10-22 @ 19:57:41
URL: http://metrobloggen.se/anki85
Anki

Riktigt skönt att ha uppnått mitt mål med vikten faktiskt. Vet ju själv att jag var alldeles för smal tidigare så skönt när jag verkligen är igång med träningen och bevisligen kan gå upp bra många kilon också..:)

Lisa

Ja just det.. tänkte jag inte ens på, apoteket.. och ändå var jag in där igår! Suck då.. Hoppas att det går bra för dig att börja med springadet igen, skönt att komma ut en liten vända iaf :) kram.

2009-10-23 @ 08:23:19
URL: http://fliza83.blogg.se/
Mia

Oj, låte rmysigt med övernattningen! Ha en toppenfredag :) Kram

2009-10-23 @ 11:08:06
URL: http://www.thelifeofmia.se/
Anki

Avokado är som sagt riktigt gott. Det skulle jag kunna äta hur mycket som helst av..:)Hoppas du också får en härlig fredag och en härlig löptur idag!

2009-10-23 @ 12:03:45
URL: http://metrobloggen.se/anki85
Sandra

Hudterapeut =) Vore nåt för mig. =) Så jag hoppas å åter hoppas :)

2009-10-23 @ 12:30:08
URL: http://sandrutts.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mat & Muffins

Bloggen om bakverk & träningsvärk

RSS 2.0