acksjön

Idag åkte vi iväg för att gå Acksjöleden som ligger lite utanför Molkom. Johan har gått den ett par ggr, förra året gick vi den för första gången tillsammans och nu var det alltså dags igen. Vädret kunde ej bli bättre med blå himmel och strålande solsken verkligen, en helt underbar höstdag med andra ord. Det är en jättefin led, men efter ett par km så hade dom dragit om sträckan ganska så långt, och det var riktigt snårigt. Vi snackar inte en liten lätt promeniss på en skogsstig här inte, utan här var det rätt ut bland snår och mossa i urskogen :) Efter vägen stannade vi självklart och fikade och bara njöt av solen, tystnaden och vattnet som brusade i bäckarna.

Så idag har benen fått jobba ca 12 km och det känns verkligen. Nu blir det vila på soffan resten av kvällen med god middag, film och kanske tom lite efterrätt. Känns som en bra avslutning på en otroligt lyckad dag! Bjuder på lite bilder i morgon.


Acksjöleden 2008Kommentarer
Ann-Sofie

Instämmer med vädret, ni kunde inte få det bättre. =) Söta ni är, även om det är en "gammal" bild. =)

2009-09-29 @ 18:52:31
URL: http://mrsintergender.blogg.se/
Spessartin

Jösses så härligt! Som vanligt så är jag avundsjuk såklart!

2009-09-29 @ 20:25:42
URL: http://spessartin.blogg.se/
Spessartin

Ja, tänk att folk har så svårt att sköta sitt att de måste lägga sig i andras liv så förfärligt mycket. Man blir sååå less bara. Själv skulle jag aldrig kommentera vad någon äter eller dricker om det inte är på ett positivt sätt, exempelvis "Åh, vad gott ditt te luktar, vad är det för sort?" eller nåt sånt. Men aldri gi negativa ordalag. Aldrig.

2009-09-29 @ 20:49:01
URL: http://spessartin.blogg.se/
Anki

Lät hur mysigt som helst att vara ute och gå i skogen och låta benen arbeta ordentligt!En god middag och en bra film lät ju inte heller helt fel..:)2009-09-29 @ 21:40:34
URL: http://metrobloggen.se/anki85
Sandra

Vilken underbar tur ni verkar ha haft och såg bilderna i inlägget ovan. Livskvalité!

2009-09-30 @ 23:04:24
URL: http://sandra-vardagen.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mat & Muffins

Bloggen om bakverk & träningsvärk

RSS 2.0