dags att planera våra vandringar

Yes nu börjar det dra ihop sig igen. Johan har ju vilat upp sig nu efter veckan i fjällen och jag är grymt sugen, så nu är det dags att börja planera.

Vi har två vandringar som vi ska göra denna hösten/vinter. Den ena är på 2 mil och går i Åmål. Och den kommer vi att göra i samma veva som vi ska vara där i en vecka och det blir i början på november. Johan har gått den vandringsleden hur många gånger som helst, men för mig blir det den första.

Den andra vandringen tänkte vi göra på Acksjöleden i Molkom. Den gick vi förra året också och det är hur fint som helst, en riktigt bra tur. Det är en kortare sträcka men ack så fint, har för mig att den ligger på 1,2 mil. Ja något sånt iaf och den har vi nog tänkt att göra så fort som möjligt. När vi är lediga samtidigt och vädret är bra liksom.

Ska bli riktigt skönt att komma ut på en längre tur igen, tror sist jag var ute på längre vandring var när vi gick från Kil till Karlstad 2,5 mil. Vilket var fantastiskt!

Bilder från vandringen Kil-Karlstad december 2008.Kommentarer
Anki

Okej, då är det ju jättebra tid ju! Skulle jag springa så snabbt i en halv mil skulle jag vara riktigt nöjd..:) Började ju komma ner däromkring jag också innan jag pajade benet.. men den som väntar på något gott...:)Riktigt varm var jackan i alla fall... Svettades riktigt när jag provade den. Så den får nog ligga i garderoben ett par månader till...lerPersoner som tar det personligt när man inte tycker som dem känns också väldigt bekant. Jag är alltid en sådan som kör på att vara ärlig och säga vad jag tycker. Är så grymt tråkigt att försöka diskutera med en person som bara blir arg/ledsen när man tycker annorlunda än den...Jag har tidigare haft en vän som jag umgicks väldigt mycket med och hon var sådan som nästan började grina om jag råkade säga att jag inte tyckte som henne någon gång.. Riktigt irriterande för till slut vågade jag ju knappt säga emot med rädsla för att hon skulle börja gråta..:(

2009-09-17 @ 09:42:30
URL: http://metrobloggen.se/anki85
Anki

Vad härligt med vandringar. Det är ju så fint att gå i de svenska skogarna nu på hösten när alla fina färger börja dyka upp också!

Natasha

Vad härligt det låter!

2009-09-17 @ 10:44:58
URL: http://www.natashasblogg.se/
Sandra

Jo, det skulle jag kunna. Kruxet är att det inte ligger något F&S i närheten av mig. Tyvärr! =( Var inne och kollade på deras hemsida igår.

Men, nu löser det sig förhoppingsvis på mitt gym ändå : )

2009-09-17 @ 10:58:58
URL: http://sandrutts.blogg.se/
sofie

eller hur: ORKAR BRY SIG! HIGH FIVE PÅ DEN!! :D2009-09-17 @ 19:16:30
URL: http://litendelavmig.se
Spessartin

Så härligt att vandra! Vi hade ju tänkt göra det, men får se vad det blir, en del höst-städning i trädgården som skall göras när det är bra väder, och de tär ju inte fy skam det heller. Bra träning att vara ute och såga ner grenar och elda en hel dag, och så blir det ju jäkligt snyggt dessutom! =)

2009-09-17 @ 19:23:43
URL: http://spessartin.blogg.se/
emma

Låter underbart faktiskt.. Jag har börjat uppskatta naturen mer och mer på sistone, så det kanske kommer en dag då jag också får för mig att det skulle vara kul att gå en långvandring. Tycker det är så härligt att ni har såna gemensamma intressen!!!

2009-09-17 @ 19:34:05
URL: http://pyretsvarld.blogg.se/
sofie

åh nej inte ska du vara ledsen, men om det var så lätt att få dig att skratta så tycker jag att du ska titta på det här:http://www.youtube.com/watch?v=GohA-UEqauAjag kan inte få nog av denna brud som säkert kommer bli lika stor som blondinbella. åh gud. hahaha

2009-09-17 @ 19:36:25
URL: http://litendelavmig.se
Anki

Vi skall se Flickan som lekte med elden. Skaffade premiärbiljetter för någon vecka sedan. Jag älskar verkligen Stieg Larssons böcker och även första filmen så jag hoppas att andra filmen är minst lika bra..:)2009-09-18 @ 10:21:24
URL: http://metrobloggen.se/anki85
Anki

Att hålla den hastigheten i fem kilometer är ju riktigt bra..:) Jag hoppas mitt ben håller för att öka på farten lite snart också. Känns ändå skönt att det är vristen och inte konditionen som säger emot just nu. Då finns ju förhoppningen om att det snart skall gå att öka lite i alla fall..:)Dagsvandringar är ju helt perfekt. Skall jag vara ärlig så föredrar jag att få komma hem till sängen på kvällen och inte bo ute i något tält. Det är inte riktigt min grej men dagsturer älskar jag..:)Sandra

Åh vad härligt, vad avundsjuk jag blir :)

Hoppas att ni får en mysig fredagkväll.

Kram Sandra

2009-09-18 @ 19:18:08
URL: http://sandra-vardagen.blogspot.com
Anna

Härligt. Fina bilder.

2009-09-20 @ 13:21:19
URL: http://smultronet1.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mat & Muffins

Bloggen om bakverk & träningsvärk

RSS 2.0