läs på blogspot

Johan har bloggat här www.lopningochlivet.blogspot.com om våran vandring igår, kika gärna!


Acksjön



Kommentarer
Anki

Att de inte skriver som man säger är nog mer en regel än ett undantag..haha... Skoj att bli intervjuad som sagt. Händer ju inte varje dag även om det egentligen inte är jättespeciellt.. Hade mest roligt åt att han kallade mig för ett springande teknikmagasin..:)



Personer som tränar trots skador och inflammationer känns tyvärr alldeles för vanligt. Nu har ju jag precis gjort det dumt nog så jag är väl egentligen fel person att uttrycka mig. Men just eftersom jag har tränar (ändå ganska lätt) trots att jag har haft inflammationen så ville jag verkligen trycka på att jag INTE är för det...

Anki

Jag älskar ju våra svenska, kvinnliga deckarförfattare så jag måste ju erkänna att jag följer de flesta av deras serier. Lite samma stuk på många av dem..



Skall jag vara ärlig är jag faktiskt inte ens speciellt förtjust i chokladen som är i kalendrarna men det känns ju ändå som att man måste ha en just för spänningen och nedräkningens skull..:)



Oerhört vacker bild över vattnet. Sådana dagar som ger livet lite extra krydda..:)

2009-09-30 @ 09:38:16
URL: http://metrobloggen.se/anki85
Lisa

hej gumman! det låter som ni har haft det riktigt mys :) hihi.. fint var det med! hoppas att du/ni har en underbar dag idag med.. kramar!

2009-09-30 @ 09:50:16
URL: http://fliza83.blogg.se/
Spessartin

Hipp Hipp är underbart, har du sett Kajan och kontorsstolen, eller Kajan och kalendern? Det är så jävla roligt! Även den där, "Bli svensk" är så klockren, ojoj vad man känner igen sig!



Jag frågade aldrig om spinningen, men jag kanske gör det imorgon. Har sett att Friskis och Svettis har ett rygggympapass i veckan, skall kolla med honom vad han tror om det, det bör ju verkligen vara skonsamt för ryggen....

2009-09-30 @ 10:16:36
URL: http://spessartin.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mat & Muffins

Bloggen om bakverk & träningsvärk

RSS 2.0