perfekt helg

Helgen har som vanligt gått fort, men det är ju så när man har roligt :-) Har umgåtts med syster hela helgen. I lördags spenderade vi kvällen och natten hos henne. Bakade egen pizza och tittade på komedi med Owen Wilson. Och igår så kom hon hit efter jobb och jag bjöd på riktig husmanskost bestående av pannbiff med timjan, potatis, sås, lingonsylt och saltgurka. Kollade på film och bara myste i soffan. Till efterrätt hade vi snabbt slängt ihop en kladdkaka och köpt vaniljglass till. Men döm om våran förvåning när vi skulle dricka kaffe och skära upp kakan, det var det värsta jag sett och smakade inte särskilt gott heller. Hur kunde vi misslyckas tänkte jag, vad fan har hänt?? När vi gick och la oss kom vi på att vi glömde mjölet! Haha, kan vara därför då...Så jävla orutinerat.

Idag sov vi riktigt längt, kom inte ur sängen förrens närmare 11. Gud va gött! Sen blev det lång och god frukost och morgonkaffe. My har precis åkt hem till sig nu för att jobba i em. Själv så ska jag slappa i soffan precis hela dagen och ladda inför nattens jobb. Ska planera lite semester och lämna in semesteransökan imorgon tänkte jag, skööönt.

Veckan kommer att fortsätta i sällskap av syster, en hemmakväll till och en biokväll är inplanerad. Tillsammans med jobb och träning så är veckan komplett.



Syskonkärlek när den är som bäst


Kommentarer
Anki

Låter som att ni har haft en riktigt trevlig helg. Hembakt pizza lät hur gott som helst. Blev riktigt sugen på det nu..:)



Synd att ni missade mjölet. Så går det ju när man har tankarna på annat håll ibland!

2009-08-24 @ 14:09:32
URL: http://metrobloggen.se/anki85
Lisa

Åh det låter som en riktigt mysig helg :)

Synd bara med mjölet :( Hmm..



Har lämnat Oscar på dagis idag och det var lika illa idag igen :( Drygt det där.. men ja, får ju hämta han om några timmar iaf..



ha en bra dag! kramar.

2009-08-25 @ 11:01:30
URL: http://fliza83.blogg.se/
anna-sara

SÅ JÄKLA GOA PÅ DET KORTET!!!

2009-08-26 @ 12:15:23


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mat & Muffins

Bloggen om bakverk & träningsvärk

RSS 2.0