tillbaka på hemmaplan

Vilken otroligt skön vecka vi har haft!

Men nu är vi hemma igen efter 6 dagar i Åmål. Men som alltid när man är ledig, så har dagarna försvunnit i en rasande fart. Men vi har njutit ordentligt i alla fall med god mat, underbar natur och sovmorgon varje dag.

En massa härlig löpning har det också blivit. Hela 26 km har vi sprungit under 4 dagar i Hanebols härliga motionsspår. Inte så illa pinkat om jag får säga det själv. Vi sprang när det regnade och vi sprang när det snöade, inget väder kunde stoppa oss :-) Det är så härligt att springa där verkligen och två kvällar så sprang vi i elljusspåret. Riktigt mysigt var det och en kväll när vi sprang så började det snöa som tusan! Så det blev plötsligt ännu mysigare, även fast det var lite jobbigt att få snö i ögonen när man sprang. Men jag måste säga att jag är riktigt nöjd med löpningen!

Vi tog också en dagsvandring upp på Baljåsen, 3e gången jag går den leden. Men det är en kortare tur och inte den som vi planerade att gå från början. Men vilken utsikt det är när man kommer upp på toppen, helt otroligt! Finns en liten stuga också där man kan elda i kaminen och fika, så härligt.

Men nu är det vardag igen och i natt är det dags för jobb, bara att ladda inför långvecka nu. Men redan på söndag har jag något annat att se fram emot igen. Då blir det konsert med My, denna gången ska vi gå på Melissa Horn som spelar på Scalateatern här i stan. Får man inte missa ;)




Kommentarer
Ann

Åh det låter ju helt fantastiskt. Jag längtar efter att få springa under tända lampor i en mörk skog med snöflingor som yr runt omkring...

Och Melissa Horn, me like!

Kram!

2009-11-16 @ 12:48:23
URL: http://annsanns.blogg.se/
Spessartin

Jösses så skönt ni har haft det! Härligt att läsa!

2009-11-16 @ 19:05:28
URL: http://spessartin.blogg.se/
Anki

Låter riktigt härligt! Springa i snön och i mörkret med tända lampor är verkligen något speciellt!

AnnaMalin

Härligt, vad skönt att vara iväg på en sådan tripp och att ni sprang så pass mycket! DUKTIGT!!



Det är de rosa, men köpte en vit också, så har en av varje :P Kunde inte bestämma mig... De är superhärliga! Och billiga (som alltid på IKEA) :-)



KRAM!

2009-11-16 @ 22:29:55
URL: http://annamalinsvarld.blogg.se/
Anki

Skoj att ni skall till Liseberg på julmarknad. Jag var där två gånger ifjol och jag tyckte det var riktigt mysigt. På kvällen när det är mörkt lyser ju lamporna så fint också var det konstsnö och tomten var där med sina renar. Detta tillsammans med glögglukt och mandlar var helt underbart enligt jultokan i mig..:)

2009-11-16 @ 23:04:55
URL: http://metrobloggen.se/anki85
Sandra

Hörde att dom inte skulle visa den i Karlstad. Varför inte lixom? Dom har dragit in mycket pengar på den här.. T.o.m nattbion är fullsatt varje gång. Får hoppas att dom ångrar sig, haha. =) Hörde att dom som laddar ner filmen får ett annat slut, såg det slutet på youtube och det är inte alls lika bra som det på bion. Sjukt läskigt =)

2009-11-17 @ 06:34:15
URL: http://sandrutts.blogg.se/
Sara

Mysigt men en otroligt hurtig vecka för er, är inte ett dugg avundsjuk på eran ambition att jogga;)

Läste här uppe på någons kommentar, mys med julmarknad, ska också till lisseberg o kika, har aldrig varit där under juletid, så det ska vi planera in någon dag=)

2009-11-17 @ 08:38:38
Miss Agda

Visst är det härligt att springa när man e på "landet". Inget slår elljusspår!

2009-11-18 @ 08:00:23
URL: http://missagda.blogspot.com
Mia

Låter riktigt härligt! :) Kram

2009-11-18 @ 13:19:25
URL: http://www.thelifeofmia.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mat & Muffins

Bloggen om bakverk & träningsvärk

RSS 2.0