pysseldag

Gomorron!

Klockan är strax efter 05 och jag är inne på andra kaffekoppen. Vädret är grått och det har regnat i natt, så typiskt när man väl är ledig. Men å andra sidan så är det ju mysigt med regniga dagar också, speciellt sommarregn som Linda sa.

Jag sitter och lyssnar på resultatet av Johans helg i studion, och deras musik är grymt bra. Johan är grym på det han gör verkligen. Kika gärna in och lyssna lite på deras låtar, speciellt "Still", där Johan gjort både text och musik. Visst jag kanske inte är opartisk, men jag är en sjuhelvetes stolt sambo! :-) http://www.myspace.com/officialinhershadow
Och deras sångerska har en klockren röst faktiskt, som sagt helt otroligt bra.

I dag ska jag åka till Ikea med Sofia på förmiddagen, ska handla lite smått och gott till hushållet. Och senare i eftermiddag ska Johan och jag ta oss en tur för att fylla på skafferiet/kyl/frys lite. Samt för att köpa målarfärg, för idag ska jag börja med balkongmöblerna tänkte jag. Spännande.

I kväll ska jag nog baka lite också. Förmodligen inviga mina nya fräsiga muffinsformar med en chokladsmet med någon mumsig fyllning. Och en cheesecake tänkte jag försöka mig på också.


Kommentarer
Lisa

oh vad mumsigt med bakverk! du kanske skulle kunna skicka några på posten med? ha ha! jag varken har lust, ork eller viljan att baka jag.. sen skulle jag bara sätta i mig allt på en gång så det vore ju lite osmart med :) hihi.. ha en bra dag! här regnar det med.. kram!

2009-06-10 @ 08:21:18
URL: http://fliza83.blogg.se/
caroline

va kul, hoppas du också hittar din favorit. tycker det var en jungel av bars men jag valde 4st som verkade goda, man är ju en liten godisgris så alla mellis som smakar godis tycker jag är bra :P

2009-06-10 @ 09:25:47
URL: http://winneroth.blogg.se/
Anna

gott de ser ut.

2009-06-10 @ 19:56:25
URL: http://smultronet1.blogg.se/
Lisa

hmm men vad bra, då förväntar jag mig att det dimper ner ett kladdigt paket här inom kort :) hihi.. nej, gör inte det! blir för kladdigt ;)



ja inte är det kul att springa om det öser ner heller, dessutom tappar man sugen och orken känner jag.. för här öser det ner idag med :( men men.. jobba ska jag och ta mig dit med cykel ska jag med :)



ha en bra dag! kramar.

2009-06-11 @ 08:45:36
URL: http://fliza83.blogg.se/
fia

Sköna låtar :)

2009-06-11 @ 16:18:58
URL: http://ramen.blogg.se/
Ann-Sofie

Mm, jag gillar deras musik grymt mycket. Riktigt skön musik.



Ja du, jag jobbar lite överallt, ibland är jag på kaprifolgatan, ibland ringgatan (kortitdsboenden), ibland på hultsbergs särskola, nygatan, kvarnens pizzeria and so on. Och så plugga jag juh. :P

2009-06-13 @ 07:51:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mat & Muffins

Bloggen om bakverk & träningsvärk

RSS 2.0